x Zoeken
home > Blog > Barrevoets

Barrevoets

20 december 2016

“De schoenmakers kinderen gaan barrevoets”

Zo verontschuldigden wij ons zelf regelmatig als een klant ons aansprak over onze eigen website.

Doordat we altijd druk zijn met projecten voor onze klanten en niemand ons direct afrekent op onze eigen website is dit al die jaren een ondergeschoven kindje geweest. Als er even wat lucht was in de planning werden er ambitieuze plannen gemaakt en een start gemaakt voor een nieuwe site maar al gauw haalde de realiteit ons weer in en waren we weer volledig gefocust op de ‘normale werkzaamheden’ voor onze opdrachtgevers.

Al worden we er niet direct op afgerekend laten we zo natuurlijk wel een kans liggen om een goede eerste indruk te maken en om onze gerealiseerde projecten aan de wereld te tonen. Afgelopen jaar hebben we daarom op diverse momenten hard gewerkt aan deze nieuwe website maar tot een afronding was het tot nu toe niet gekomen.

“Just do it!”

vertelt Nike ons al jaren. “Let’s do shit” is Ronald’s variant. Nu er in de laatste week van het jaar wat ruimte in onze planning zit hebben we besloten om hier gebruik van te maken om in deze week ons zelf voor kerst een nieuwe website cadeau te doen. We hebben de afgelopen week flink aangepoot om alles af te ronden. U bekijkt hier het resultaat!

“Onze ambitie met deze website”

Met deze nieuwe website willen we huidige en toekomstige opdrachtgevers informeren over:

  • onze werkwijze
  • afgeronde projecten
  • nieuwe ontwikkelingen in techniek, design en beveiliging

Onszelf presenteren naar de buitenwereld is nooit onze ‘strong suit’ geweest en dat is jammer. We realiseren met ons kleine team fantastische projecten: Van websites tot volledige intranetten, van online e-health interventies tot business-games. Als we alles op een rij zetten zijn we er zelf van onder de indruk. We denken dat veel van onze bestaande klanten niet weten wat we allemaal nog meer doen.

Tijd dus voor een nieuwe aanpak!

We stellen onszelf voor een nieuwe uitdaging en willen onder andere door deze site u een beter inzicht en beeld geven van projecten die door ippo worden gerealiseerd en beheerd.

Dit gaan we doen door sites en andere projecten na afronding op te nemen in onze portfolio. Door te bloggen over ontwikkelingen in onze organisatie, technische ontwikkelingen en nieuwe mogelijkheden, trends in design en UX, en allerlei andere zaken die ons en u interesseren.

Nieuwe blogberichten en portfolio projecten zullen wij ook publiceren op sociale media. Volg ons dus op Facebook, Twitter of linkedIn om op de hoogte te blijven.

Wij verheugen er ons op om in 2017 samen met u weer mooie projecten op te pakken en af te ronden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 + 1 =